meta property="og:url" content="**https:**//ferrotaget.se/"

Integritetspolicy

 

Behandling av personuppgifter hos Ferrotaget AB

Ferrotaget sparar aldrig mer personuppgifter än vad som är nödvändigt för att leverera tjänster och produkter samt för att du ska kunna ta del av våra tjänster.

Vi ger aldrig ut uppgifter till tredje part.

Alla uppgifter sparas säkert och aldrig längre än nödvändigt. Du äger alltid ”rätten att bli glömd” genom att kontakta oss på vår info mail, info@ferrotaget.se och be oss plocka bort dig från våra system helt eller delvis.

 

Kategorier av personuppgifter vi samlar in

De uppgifter du lämnar till oss är data som du aktivt tillhandahåller oss genom att exempelvis: fylla i kontaktformulär, registrera din profil  och delta i våra evenemang.

Vid profilregistrering sparar vi endast namn, mailadress, kontaktväg och i vissa fall telefonnummer samt de yrkesroller du tillhör.

 

Hur länge vi behåller din personliga information

Vi sparar endast dina personuppgifter så länge det är relevant för det syfte som det ursprungligen samlades in för. Information kring hur länge vi behandlar dina personuppgifter kommer att ges till dig när vi samlar in dem och erhåller ditt samtycke.

 

Hur kontaktar du oss?

Om du har några frågor angående denna integritetspolicy, vår behandling av person- uppgifter eller vill kontakta oss angående dina personuppgifter, hör av dig till oss på e-post info[at]ferrotaget.se.